visie.png

Visie

20 jaar werkervaring leerde mij dat ruimtelijke en economische ontwikkeling een verkavelde discipline is van onderzoeken en procedures. Vaak zorgt het eigenbelang van verschillende partijen voor een versplinterd resultaat. Ruimtemensen geloven dat succes draait om participatieve ontwikkeling; échte samenwerking tussen mensen, met het doel scherp voor ogen. 

 

Deze tijd vraagt om onze aanpak. Economisch herstel, transitie naar een circulaire economie, stedelijke herontwikkeling en klimaatdoelstelling schreeuwen om verbinding. Tussen ondernemers, burgers, beleidsmakers, bestuurders en andere belanghebbenden.

 

Ruimtemensen geloven dat steden en regio's betere resultaten bereiken als er méér ruimte ontstaat in ruimtelijke en economische ontwikkeling. Om naar elkaar te luisteren. Om goede ideeën beter te maken. En om de tijd te nemen om verschillende partijen te verbinden in een gezamenlijk belang.

 

Ruimtemensen maken ruimte, zodat mensen kunnen meedoen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Want daarmee bereik je de beste resultaten.

 

Lees hier hoe we dat in onze projecten doen.

maarten@ruimtemensen.nl / 06 27 555 205