Maarten Kruisselbrink 002kld.jpg

Over mij

Ik ben Maarten. Ruimtemensen is mijn antwoord op wat ik na 20 jaar aan ervaring vind missen in mijn branche: échte samenwerking. Ik geloof namelijk in participatieve ontwikkeling. Dat betekent grofweg dat je niet over, maar mét mensen moet praten. Met het doel scherp voor ogen. Inkoppertje zou je zeggen. Maar toch valt juist daar de meeste winst te behalen.

Ik breng mensen samen waar ruimte en economie elkaar ontmoeten: bij economische ontwikkeling van steden en regio's. Bij het realiseren van toekomstbestendige werklocaties en bij de verduurzaming van de omgeving. Ik voel me thuis tussen ondernemers, beleidsmakers, bestuurders en inwoners. Ik werk graag mee aan innovatieve ideeën en vertaal ze naar haalbare plannen.

 

Ik ben een stadsjongen die opgroeide op het platteland, planologie studeerde in Utrecht en stedenbouw in Delft. Bij ruimtelijk-economische adviesbureaus leerde ik over de inhoud van ruimtelijke en economische ontwikkeling; en bij de overheid over processen. Ik zag hoe beide belangrijk zijn, maar dat successen (die wil iedereen) altijd draaien om samenwerking tussen mensen. 

 

Ruimtemensen stelt de samenwerking voorop. Met de belanghebbenden waarmee we het project starten, met aanvankelijke buitenstaanders die later aanhaken, met partnerbureaus (in o.a. landschap en stedenbouw etc.); met iedereen die bijdraagt aan én meedeelt in het resultaat. 

 

Ruimtemensen is een manier van werken en een ambitie. Ik wil een mooie club neerzetten waarmee we (hard) timmeren aan de beste steden en regio’s. Waar we successen vieren.

 

Doe je mee?

maarten@ruimtemensen.nl / 026 44 55 244